Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αυγής για την Αττική για τα πεπραγμένα της διοικούσας αρχής

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 - 15:20

Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αυγής για την Αττική για τα πεπραγμένα της διοικούσας αρχής

Κατά την 7η ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων της διοικούσας αρχής για το έτος 2016 και αντίστοιχα η παρουσίαση της έκθεσης του συμπαραστάτη του πολίτη.

Απολογισμός βέβαια κατ’ ευφημισμό κι αυτό διότι η περιφερειακή αρχή εμφάνισε ως έργο της κάποιες βραβεύσεις εθελοντών, συμβολικές δενδροφυτεύσεις, και λοιπές στείρες εκδηλώσεις χωρίς κανένα όφελος για τους συμπολίτες μας ασκώντας ταυτόχρονα οξεία κριτική στην αντιπολίτευση και στα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παράλληλα με την έκδηλη αγωνία για το «αυγό του φιδιού» που συνεχίσει να εκκολάπτεται!

Προφανώς έχει χαθεί η αίσθηση του μέτρου για την διοίκηση της κας Δούρου η οποία δεν είχε τίποτα να πει για το αίσχος της διαχείρισης των απορριμμάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την κακοδιαχείριση των οικονομικών, το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα και όλα τα μείζονα ζητήματα της περιφέρειας Αττικής για τα οποία προεκλογικά καλούσαν τον κόσμο στα κάγκελα και υπόσχονταν φιλολαϊκές πολιτικές.

Η παράταξη μας κατά την τοποθέτηση της απέδειξε με συγκεκριμένα στοιχεία την ανεπάρκεια και την υποκρισία της διοίκησης και ταυτόχρονα κατήγγειλε τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό μας από όλα τα συλλογικά όργανα της περιφέρειας Αττικής κατά παράβαση του περιφερειακού κανονισμού λειτουργίας.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα συνεχίσει με συνέπεια το έργο της και την πολιτική μάχη εναντίον όσων υπονομεύουν το Εθνικό συμφέρον, για αυτό μας ψηφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και αυτό θα πράττουμε στο ακέραιο.

Όσο δε για τους πολιτικούς μας αντιπάλους, τους εκπροσώπους του «συνταγματικού τόξου» στην τοπική αυτοδιοίκηση, ας μην έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα μας λυγίσουν οι αήθεις τακτικές και οι συκοφαντίες τους.

Ο πολιτικός χρόνος που τελειώνει σίγουρα δεν είναι ο δικός μας….

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»