Δελτίο τύπου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” για ΧΥΤΑ Γραμματικού και πλευρικά διόδια στη Βόρεια Αττική

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 - 14:12

Δελτίο τύπου της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” για ΧΥΤΑ Γραμματικού και πλευρικά διόδια στη Βόρεια Αττική

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τους χειρισμούς της περιφερειακής αρχής σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Αναφερόμαστε βέβαια στο θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού και στο θέμα των πλευρικών διοδίων στη βόρεια Αττική.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση για το Γραμματικό αποδείχθηκε για άλλη μια φορά η αναλγησία της περιφερειακής αρχής η οποία δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την προκλητική απραξία της και περιορίστηκε ξανά σε ευχολόγια «ξεχνώντας» βέβαια πως δεν είναι πια αντιπολίτευση.

Στο δε θέμα των πλευρικών διοδίων προφανώς άργησε να αφυπνιστεί η περιφέρεια Αττικής και δυστυχώς οι κάτοικοι των εμπλεκόμενων δήμων ας κρατάνε μικρό καλάθι, αφού και μόνο η αποστροφή του λόγου του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη για συμπαράσταση της περιφέρειας «στο μέγεθος που της αναλογεί» προμηνύει τι μέλλει γενέσθαι.

Δυστυχώς οι συμπολίτες μας στην Αττική βιώνουν εδώ και τέσσερα χρόνια την κοροϊδία, την αδιαφορία και την ανικανότητα των νυν διοικούντων με τραγικά αποτελέσματα και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι υπομονή έως ότου απαλλαγούν από αυτή την ανερμάτιστη διοίκηση.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και για τα δύο φλέγοντα ζητήματα με την υπενθύμιση ότι στέκεται ολόθερμα στο πλευρό των κατοίκων που πασχίζουν ανιδιοτελώς για την βελτίωση της καθημερινότητας και το μέλλον των παιδιών τους.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»