Χρήστος Παππάς: Ελληνική Αυγή για την Φυλή - Χρυσή Αυγή για την Ελλάδα

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 - 17:28

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την Παρασκευή, τα στελέχη της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή δέχθηκαν την επίσκεψη του Βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά. Ο κ. Παππάς άκουσε με ενδιαφέρον τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Θοδωρή Τσέλα να αναλύει τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή, για να γίνει ο Δήμος Φυλής επιτέλους τόπος προορισμού, τόπος να ζεις και κατόπιν με τη σειρά του, μας είπε πως «χαίρεται που βλέπει πρόσωπα νέα, χαμογελαστά και αισιόδοξα, ανθρώπους που είναι δραστήριοι και έτοιμοι να αγωνιστούν για το καλό των συνανθρώπων τους. Και με αυτή την έννοια αυτό το γραφείο πέτυχε τον σκοπό του.»

Μίλησε εγκάρδια με τους υποστηρικτές της Ελληνικής Αυγής που ήταν παρόντες, λέγοντας πως είναι αδύνατον να μπορέσει η Χρυσή Αυγή και κατά συνέπεια η Ελληνική Αυγή να σώσει την Πατρίδα αν δεν συνταχθούν μαζί της όσο γίνεται περισσότεροι Έλληνες. «Σίγουρα» είπε, «θα έρθουν πολίτες στα γραφεία μας που θα προέρχονται από άλλους χώρους,  αποδεχόμενοι τις θέσεις και τις απόψεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο πήραμε το ποσοστό των εκλογών ως τώρα και με αυτό τον τρόπο θα πάρουμε και μεγαλύτερο ακόμα σε κάθε επερχόμενη εκλογική διαδικασία. Γιατί οι Έλληνες που δυσαρεστήθηκαν και προδόθηκε η εμπιστοσύνη τους από ψευδείς υποσχέσεις άλλων, τελικά γνωρίζοντας ποιοι πραγματικά είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, κατάλαβαν πως όχι μόνο δεν είναι τα επικίνδυνα στοιχεία που παρουσιάζουν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, αλλά αντίθετα είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν τη Χώρα από τη λαίλαπα της καταστροφής που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

Ανταλλάσσοντας απόψεις με νέους υποστηρικτές της Ελληνικής Αυγής, ο κ. Παππάς είπε: Εμείς οι εθνικιστές με την έννοια αυτή, το έχω ξαναπεί, ότι αν λέγοντας «Αριστερά και.αριστεροί» αυτό παραπέμπει στην έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης, ΝΑΙ, εμείς είμαστε πραγματικοί αριστεροί αντίθετα από αυτούς τους ψεύτες και υποκριτές που λένε πως υποστηρίζουν και αγωνίζονται για το λαό, αλλά ουσιαστικά αποδεικνύουν το αντίθετο και αγωνίζονται για την τσέπη τους. Εμείς οι Εθνικιστές, από το 2012, σε μόλις 6 χρόνια βουλευτικής δραστηριότητας, έχουμε πράξει και στη Βουλή αλλά και στους δρόμους τεράστιο αγώνα για το λαό και τους εργάτες, βοηθώντας κάθε άστεγο και κάθε χτυπημένο από τα μνημόνια Έλληνα και δεν τους προδώσαμε υπογράφοντας μνημόνια και συμφωνίες που θάβουν την Ελλάς και την Εθνική της Κυριαρχία. Ούτε τηρήσαμε σιγή ιχθύος όπου έπρεπε να υπερασπιστούμε το δίκιο του Λαού μας, ούτε αποχωρήσαμε από νομοσχέδια που κατέστρεφαν την χώρα και τους πολίτες. Μέσα από ανελέητη φίμωση, συλλήψεις, νεκρούς η Χρυσή Αυγή δεν έκανε ποτέ ούτε βήμα πίσω στις Ιδέες, τα Ήθη και τις Αξίες της. Αντίθετα βελτιώνεται διαρκώς και έχει τις μόνες σίγουρες και υλοποιήσιμες λύσεις για να γίνει η Ελλάδα και πάλι Ελεύθερη και Άξια της Ιστορίας της.»

«Εμείς» είπε χαρακτηριστικά, «βελτιωνόμαστε, αλλά δεν αλλάζουμε για κάποιον που πρόσκαιρα επισκέφτεται τα γραφεία μας, είτε της Ελληνικής είτε της Χρυσής Αυγής. Όποιος έρθει σε εμάς, πρέπει να καταλάβει την αγωνία μας και τον αγώνα μας για την Πατρίδα μας και να αλλάξει εκείνος. Μόνο έτσι γίνεται.» Ενώ απαντώνας παρακάτω σε άλλο ερώτημα ανάφερε πως «Για εμάς, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει η σειρά ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ποτέ δεν θα υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο. Με τις αρχές αυτές στήνονται τα προγράμματα μας.»

Απευθυνόμενος στον Υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής Θοδωρή Τσέλα και στα στελέχη της Ελληνικής Αυγής για τη Φυλή είπε: «Κάνετε εξαιρετική δουλειά, ακούτε τα προβλήματα των δημοτών και οι προτάσεις που φτιάχνετε άμεσα για την καλυτέρευση της Φυλής, είναι ευπρόσδεκτες από την Χρυσή Αυγή και τα προβλήματα της πόλης σας και των δημοτών σας γίνονται ερωτήσεις στη Βουλή. Με εσάς είναι επιτέλους εφικτό,  η φωνή των δημοτών σας να ακούγεται μέσω των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα στο Κοινοβούλιο για να υπάρξει λύση. Εσείς στην Ελληνική Αυγή για τη Φυλή προχωρήστε δυνατά και η Χρυσή Αυγή είναι μαζί σας».

Στο τέλος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για όλα τα θέματα στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν γύρω του και φωτογραφήθηκε με υπομονή και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας…