Αποστομωτική απάντηση της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα στην προσπάθεια αριστεριστών να φιμώσουν την Χρυσή Αυγή

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 - 19:49

Αποστομωτική απάντηση της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα στην προσπάθεια αριστεριστών να φιμώσουν την Χρυσή Αυγή

Η Δημοτική Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Δήμητρα Βελέντζα απάντησε στις τοποθετήσεις των Συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΑΝΤΑΡΣΙΑ για να μη δωθεί χώρος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να τοποθετήσει εκλογικό περίπτερο και διαφημιστικές αφίσες στις στάσεις των λεωφορείων:

Καταρχάς ούτε συνηθίζω ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με φαιδρότητες διαφορές που ακούστηκαν για λόγους αυτοπροβολής και αυτοδιαφήμισης, διότι πολύ απλά, το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, νομίζω ότι είναι αρκετό για να δείξει ότι υπάρχει όλη η απήχηση στο εκλογικό σώμα και όλη η επικρότηση των απόψεων του των πολιτικών, τόσο σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης όσο και σε αυτοδιοικητικό.

Από κει και πέρα δύο σχόλια ως προς τη χρηματοδότηση την επιπλέον των κομμάτων ενόψει του προεκλογικού αγώνα. Η Χρυσή Αυγή μόνη είπε σεβόμενη  την πρωτοφανή κρίση που υπάρχει στην χώρα μας, να μην υπάρξουν οι επιπλέον χρηματοδοτήσεις  για τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα ενόψει των εκλογών. Πρόταση η οποία βεβαίως  δεν έγινε δεκτή.

Τώρα ένα γενικότερο σχόλιο. Ελπίζω αυτοί που πολύ εύκολα ζητούν  αυτά που ζητούν  από το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το θέμα που συζητάμε αυτή τη στιγμή, να μην πιστεύουν ότι και για τον εαυτό τους, δηλαδή και για όλα τα κόμματα ότι ένας χαρακτηρισμός, ή μία ποινική δίωξη πολιτική, ή ιδεοληψίες, ή διάφορες πολιτικές αντιπαλότητες, θα μπορούσαν να τους φέρουν στην ίδια θέση.  Θεωρώ ότι αυτό λοιπόν δεν είναι δημοκρατικό.