Απάντηση Χρυσής Αυγής Ιωαννίνων στην Λαϊκή Συσπείρωση

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 - 16:55

Απάντηση Χρυσής Αυγής Ιωαννίνων στην Λαϊκή Συσπείρωση

Στην Ήπειρο των χιλιάδων νεκρών αγωνιστών που πέσανε για την κομμουνιστοσυμμορίτικη Ανταρσία οι μόνοι που δεν πρέπει να ομιλούν είναι οι σύντροφοι της χλιδής και του λαϊκού ξετυλίγματος, οι άθεοι οι οποίοι προασπίζονται τα οικονομικά συμφέροντα. Θα έπρεπε να γνωρίζουν οι ανιστόρητοι παρακρατικοί αριστεροί,ότι η αντίσταση έναντι των ναζί έγινε από τους Έλληνες Εθνικιστές και όχι από τους προδότες μπολσεβίκους σαν του λόγου τους, οι οποίοι προασπιζόμενοι τα συμφέροντα της μαμάς Ρωσίας καθώς και εκτελώντας πιστά της εντολές του πατερούλη Στάλιν, πρώτον δεν πολέμησαν τους Γερμανούς κατά την κάθοδό τους,σεβόμενοι το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης, Μολότωφ - Ρίμπεντροπ που υπεγράφη στις 23 αυγ του 1939 και δεύτερον τα χτυπήματά έναντι των Γερμανών ήτο προβοκατόρικα και χειρουργικά, ώστε μετά των αντιποίνων,να αφανίζονται Εθνικιστικά χωριά που δεν υποχωρούσαν-ακολουθούσαν στην στρατολόγηση για την μαμά πατρίδα τους, τι άλλη απόδειξη θέλετε συντρόφια,όταν στην αντίσταση η αριστερά σκότωσε 376 Γερμανούς και στον μετέπειτα συμμοριτοπόλεμο μέχρι τα Δεκεμβρινά σφάγιασε 65.000 Έλληνες.

Λοιπόν πάρτε το χαμπάρι η αριστερά δεν έχει λόγο, δεν έχει ιστορία, έχει απλά ποινικό μητρώο. Οι τιμητές του Στάλιν,Τσαουσέσκου,Μάο κλπ οι οποίοι ευθύνονται για 110.000.000 θανάτους θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν ν' αλυχτάνε όπως λέμε κι εμείς εδώ στη Ήπειρο,διότι εκτός από γραφικοί γίνονται και γελοίοι. Την αντίδραση των αιρετών ψευτοδημοκρατών της Λαϊκής Συσπείρωσης οι οποίοι σημειωτέον δεν έχουν αναγνωρίσει το Σύνταγμα άρα κατά μία έννοια είναι παράνομα εκλεγμένοι, την γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, γιατί εμάς μας επέλεξε ο Ελληνικός λαός μας έφερε στην τρίτη πολιτική θέση και μας έδωσε διαρκή και αμετάκλητη εντολή να τιμούμε τον Εθνικισμό και τους Εθνικούς μας ήρωες,πράγμα που σε σας δημιουργεί ανατριχίλα και κόκκινο πυρετό.

Όσο για ευφάνταστα σενάρια περί δολοφονιών,να σταματήσει εδώ αυτό το παραμύθι,γιατί οι μόνοι που έχουν υποστεί δολοφονίες και θρηνήσει θύματα από γνωστούς αγνώστους αριστερούς μαφιόζους παρακρατικούς τους οποίους στηρίζουν κάποιοι σαν την Λαϊκή αποσυσπείρωση,είναι η Χρυσή Αυγή,τα αδικοχαμένα αδέλφια μας Γιώργος και Μάνος. Ας πάψουν λοιπόν οι καπιταλοαριστεροί να παραμυθιάζουν τον Ηπειρωτικό λαό και να του εξηγήσουν τι συνέβηκε στην ΜΑΡΦΙΝ και ποιος έκαψε ζωντανούς τους αδικοχαμένους εργαζόμενους εκεί,όπως επίσης να εξηγήσουν,γιατί σε όλες τις πορείες τους οι ένοπλοι του ΠΑΜΕ βρίσκονται χέρι χέρι με τους μπαχαλάκηδες,εμπρηστές,κουκουλοφόρους.

Ειδικά για τ'αναφερόμενα περί εκμετάλλευσης,των λαθρομεταναστών από την Χρυσή Αυγή, αυτό και αν είναι προϊόν νοσηρής φαντασίας με μια μικρή διαφορά ότι εμείς δεν διαθέτουμε δικηγορικά γραφεία ώστε ν'ασχολούμαστε έναντι αμοιβής για τις υπηρεσίες που παρέχετε σε μη νόμιμους μετανάστεςκαι μάλιστα με ουρές έξω από τα γραφεία σας. Και κάτι ακόμη που σας διαφεύγει μάθετε τώρα την πραγματικότητα της προέλευσης του Φασισμού είναι αρκετά διαφορετική. Οι δημιουργοί του ήταν μια ομάδα αριστερών διανοούμενων και πολιτικών προσωπικοτήτων των οποίων το κοινό σημείο αναφοράς ήταν η συνειδητοποίησή τους ότι ο Μαρξισμός ήταν μια αποτυχημένη ιδεολογία. Όπως παρατήρησε ο Steele.

Ο φασισμός ξεκίνησε ως μια αναθεώρηση του Μαρξισμού από Μαρξιστές, μια αναθεώρηση που αναπτύχθηκε σε διαδοχικά στάδια, έτσι ώστε αυτοί οι Μαρξιστές έπαψαν βαθμιαία να θεωρούν τον εαυτό τους Μαρξιστές, και τελικά έπαψαν να θεωρούνται ως σοσιαλιστές. Και τώρα συντρόφια κάντε καμιά σύναξη και κανένα γλεντάκι όπως εσείς ξέρετε να συναγελάζεστε,με πόρους από τα μαύρα ταμεία σας,που υπόψιν δεν έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και αφήστε τις άναρθρες κραυγές σας προς τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη στον εθνικισμό και το φασισμό. Γιατί αυτός ο κόσμος που κρατούσατε σε διαρκή αποχαύνωση σας κατάλαβε, ξεπέρασε τον τεχνητό λήθαργο κι γι αυτό άλλωστε οι κάτοικοι του Δήμου Ιωαννιτών μας δώσανε το προβάδισμα στις πρόσφατες εκλογές.

Περαστικά σας λοιπόν σύντροφοι και καλή αντάμωση στα ρεμπετάδικα.

Aναγνώστου Κωνσταντίνος
Γραμματέας Τ.Ο Ιωαννίνων
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή