Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” για την εκλογή των συλλογικών οργάνων

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 - 21:00

Πραγματοποιήθηκε εχθές η ειδική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής για την ανανέωση της θητείας του προεδρείου, της οικονομικής επιτροπής και την σύσταση αντίστοιχα της επιτροπής λαϊκών αγορών.

Συνεδρίαση παρωδία βέβαια αφού εντελώς «δημοκρατικά» η παράταξη μας αποκλείστηκε ξανά από όλα τα ανωτέρω όργανα κατά παράβαση ουσιαστικά του κανονισμού λειτουργίας.

Ήταν δε τέτοιος ο ευτελισμός της όλης διαδικασίας αφού, προτού ανακοινωθούν οι επίσημες υποψηφιότητες και η υποτιθέμενη μυστική ψηφοφορία, άπαντες οι περιφερειακοί σύμβουλοι του «δημοκρατικού αυτοδιοικητικού τόξου» γνώριζαν τις θέσεις στις οποίες θα τοποθετηθούν !

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά πως σαν «Ελληνική Αυγή» εκπροσωπούμε ένα σημαντικότατο ποσοστό των συμπολιτών μας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει είτε αρέσει είτε όχι στους μπολσεβίκους και νεοφιλελεύθερους υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων.

Άλλωστε τέτοιες γελοίες και άθλιες μεθοδεύσεις προφανώς αφορούν όσους τις υιοθετούν και επ’ ουδενί λόγω όσους τις υφίστανται. Προς το παρόν ας μην ταράξουμε επιπλέον την ραστώνη του αλαζονικού σας ύπνου ούτε και την «δημοκρατική» συνείδηση σας.

Συνεχίστε άφοβα να σπέρνετε ανέμους….

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»