Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αττικής για την Αττική” για τα χθεσινά επεισόδια στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 - 12:56

Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αττικής για την Αττική” για τα χθεσινά επεισόδια στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής κατά την συζήτηση με θέμα την έγκριση της 2ης αναθεώρησης του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης αποβλήτων είναι ήδη γνωστά.

Ηθικός αυτουργός των όσων διαδραματίστηκαν είναι η κα Δούρου και η παράταξη της που αφενός  εξαπάτησαν ανερυθρίαστα τους συμπολίτες μας με ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις αντιμέτωποι πλέον με την δίκαιη οργή τους, αφετέρου διότι στο παρελθόν ανέχτηκαν και υποδαύλισαν ακραίες συμπεριφορές στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας.

Καλούμε την διοικούσα αρχή να διαφυλάξει την λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και να διασφαλίσει εφεξής συνθήκες ομαλής διεξαγωγής του και ταυτόχρονα να συνετίσει όσους περιφερειακούς συμβούλους μονίμως δημιουργούν ένταση καταφεύγοντας ακόμα και σε προπηλακισμούς.

Επίσης δηλώνουμε πως δεν αναγνωρίζουμε την νομιμότητα της χθεσινής διαδικασίας και κατ’ επέκταση την σχετική απόφαση οπότε και καλούμε το προεδρείο να ορίσει εκ νέου ημερομηνία νέας συζήτησης επί του θέματος.

Η παράταξη μας παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις και τον σχεδιασμό της για την διαχείριση των απορριμμάτων και τονίζει εκ νέου πως θα είναι πρωτοπόρος στην αγώνα των Ελλήνων για αξιοπρεπή διαβίωση και κοινωνική δικαιοσύνη.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»