Ανακοινώσεις της Ελληνικής Αυγής για την Ι.Π. Μεσολογγίου

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 - 12:58

Ανακοινώσεις της Ελληνικής Αυγής για την Ι.Π. Μεσολογγίου

Κλείνουν το Α.Τ. Αιτωλικού

Ένα Αστυνομικό Τμήμα σαν αυτό του ΑΤ Αιτωλικού, το οποίο έχει προσφέρει τα μέγιστα στην Α.Δ Αιτωλίας έχοντας χιλιάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, τα μεγάλα μυαλά του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως αποφασίζουν όπως ακούγεται να το κλείσουν.

Έχουν άραγε αναλογιστεί το μέγεθος της ζημιάς που θα προκαλέσουν με την κίνηση αυτή;

Έχουν αναλογιστεί ότι το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού είναι το πιο παραγωγικό στην ΑΔ Αιτωλίας;

Έχουν καταλάβει ότι η ευρύτερη περιοχή Αστυνομεύσεως από το οικείο τμήμα είναι κόμβος αξιόποινων παρανόμων πράξεων, όπως ( Διέλευση λαθρομεταναστών, Ναρκωτικών κτλ) ;

Αντί να σκεφτούν το αυτονόητο, που είναι η στελέχωσή του με ανθρώπινο Αστυνομικό Δυναμικό και επιπλέον υλικοτεχνικά μέσα προκειμένου να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό , προβαίνουν στην κατάργησή του.

Λυπάμαι πραγματικά που σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπου η εγκληματικότητα αυξάνεται συνεχώς , το αρμόδιο υπουργείο αντί να περιφρουρήσει εντατικά την ασφάλεια των πολιτών , τους εγκαταλείπει.

Aμέριστη συμπαράσταση μας στην Ρωσική οικογένεια των αδικοχαμένων πιλότων

Θέλω να δηλώσω την αμέριστη συμπαράσταση μας στην Ρωσική οικογένεια των αδικοχαμένων πιλότων  του ρωσικού μαχητικού.

Το χειρότερο όλων είναι ότι όχι μόνο φέρθηκαν άνανδρα, αλλά σπίλωσαν και την μνήμη των  δυο νεκρών Ορθοδόξων  Ρώσων Χριστιανών Αδελφών μας.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι Τούρκοι έδειξαν το απάνθρωπο πρόσωπο τους

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου στέκεται δίπλα στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ρωσία, και συμπάσχουμε στο πένθος των δυο αδελφών μας.

Δημήτρης Μακρής:Ψηφίζω ή καταψηφίζω , σύμφωνα με την συνείδησή μου και με γνώμονα το κοινό καλό των Ελλήνων συμπολιτών μας

Καλό θα ήταν ο κ. Παπαδόπουλος – ο κατά τα άλλα συμπαθής – να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που κοινοποιεί στο διαδίκτυο. Προφανώς δεν διασταύρωσε το ακόλουθο άρθρο  όπως θα έπρεπε να κάνει ως έμπειρος στην πολιτική ,και το υιοθέτησε εφόσον και το κοινοποίησε στην σελίδα του.

Κανονιές

Ο δήμος για τα παιδιά μας και η φιλία με την Λαϊκή-Χρυσή Αυγή

"Πανελληνίως έγινε γνωστή η επίθεση τάγματος εφόδου στην Λαϊκή αγορά Μεσολογγίου την 11/09/2012 όπου μέλη της Χρυσής Αυγής ανέλαβαν ρόλο επόπτη.

Η υπόθεση αυτή έφτασε στα δικαστήρια και η δικαιοσύνη σε πρώτο βαθμό κατέληξε σε καταδικαστική απόφαση για δύο από τους συμμετέχοντες στην επίθεση.

Διαβάζοντας το σκεπτικό της απόφασης την υπ’ αριθμ. 1465/2012 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, συνάγεται ότι ο πρόεδρος της Λαϊκής Αγοράς Μεσολογγίου Αντώνιος Μπαρμπετάκης ήταν αυτός που κάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν ρόλο επόπτη την 11/09/2012, χωρίς να ακολουθηθούν οι νόμιμες προς τούτο διαδικασίες.

Ποιος είναι ο Α.Μπαρμπετάκης;

Ήταν Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «δήμο για τα παιδιά μας» του Ν.Καραπάνου.

Έτσι  σκέφτονται τον δήμο για τα παιδιά μας; Έναν δήμο που καλεί τάγματα εφόδου να επιβάλλουν την τάξη ;

Είναι επίσης καιρό τώρα ξεκάθαρο πως ο δήμος για τα παιδιά μας έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με αυτόν της Λαϊκής Αυγής.

Έτσι εξηγείται και η  δήλωςη του επικεφαλή της Λαϊκής Αυγής, Δ.Μακρή για τον ένα χρόνο του Ν.Καραπάνου:

«Αυτό που διαπίστωσα στον χρόνο που μας πέρασε είναι ότι βλέπω μια Δημοτική Αρχή να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση με όρεξη για Δουλειά και με διάθεση για κάθαρση, που επιβάλλεται να γίνει στον Δήμο μας και σε κάθε Δήμο της Ελλάδας».

Σε μία πόλη που βρίσκεται σε καθεστώς αδιαφάνειας, απ’ ευθείας αναθέσεων με ερωτηματικά αλλά και αναθέσεων στα δικά τους παιδιά, ένα δήμο που η κακή διαχείρηση των ελάχιστων πόρων έχει ξεσηκώσει την κοινή γνώμη αυτός είδε «σωστή κατεύθυνση» και διάθεση για κάθαρση."

Κατά πρώτον , το "Κανόνι" που είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόσκειται στον Αριστερό χώρο και ο Κ. Παπαδόπουλος του Σύριζα  θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε  την γλώσσα της Αλήθειας, αν και προφανώς είναι αρχή του κόμματός τους να  λασπολογούν, και να ψεύδονται ασυστόλως!!!

Ουκ ολίγα παραδείγματα περί τούτου…

Κατά δεύτερον ,θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο Μπλοκ «Κανόνι» για τις προφητικές του ικανότητες…

Πρόβλεψε  Δυο χρόνια πριν ( από τις 11-9- 2012 συγκεκριμένα) ότι εγώ θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για την Ι.Π Μεσολογγίου , ο Κ. Καραπάνος θα εκλεγεί Δήμαρχος και θα υπάρξει ΚΑΙ συνεργασία…

Για την Ιστορία , η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   για τα γεγονότα της Λαϊκής  Μεσολογγίου όχι μόνο δεν καταδικάστηκε σε κανέναν βαθμό, όχι μόνο δεν «βοηθήθηκε» από κανέναν ,αλλά Αθωώθηκε Πανηγυρικά παρά τις αντίθετες προσπάθειες των Αριστερούλιδων…

Η κυρία Της Λαϊκής …. που ήταν και η μοναδική  κατήγορος  ( Αριστερών πεποιθήσεων βέβαια ) στην Δικαστική αίθουσα όχι μόνο παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε καμία επίθεση σε κανέναν, όχι μόνο βεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν φθορές σε πάγκους, αλλά δεν αναγνώρισε και κανέναν από τους «δήθεν Ταραξίες».

Οπότε κ. Παπαδόπουλε μάλλον η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ , όπως  καταγγέλλει  και με στοιχεία ο Σύντροφός σας Κ.ΠΑΝΟΥΣΗΣ , προσπάθησε να μας δικάσει αλλά  βλέπετε τα ψέματα τους είχαν  κοντά πόδια !!!

Παρακάτω  σας παραθέτω αυτούσια την δήλωση που έκανα στο Δημοτικό συμβούλιο , ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής (και όχι της Λαϊκής Αυγής όπως αναφέρει το Κανόνι) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

« Δεν μπορώ να κρίνω την καινούρια δημοτική αρχή τώρα, αυτό θα το κρίνω  στο τέλος με την πραγματοποίηση του προγράμματός της για το οποίο και ψηφίστηκε. Αυτό που διαπίστωσα όμως στον χρόνο που πέρασε είναι ότι βλέπω μια Δημοτική Αρχή να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και με διάθεση για κάθαρση, κάθαρση που επιβάλλεται να γίνει στον Δήμο μας και σε κάθε Δήμο της Ελλάδας και αυτό μας βρίσκει σύμφωνους ».

Αν αυτό το βλέπετε εσείς κ. Παπαδόπουλε και το «κανόνι» σας ως σύμπραξη και συμπόρευση με την παράταξη του κ. Καραπάνου ,μάλλον βλέπετε πολλές Ταινίες της παλιάς Κουμμουνιστικής Σταλινικής Ρωσίας που έβλεπαν παντού ίντριγκες και φαντάσματα!!!

Οι θέσεις μας είναι πάγιες και σταθερές και είναι προς το κοινωνικό συμφέρον και το συμφέρον των Ελλήνων συμπολιτών μας. Και βέβαια ότι έχει να κάνει με το καλό και με την ανακούφιση των  συμπολιτών μας θα τα Υπερψηφίζουμε ανεξάρτητα από ποιον ή από ποια παράταξη προέρχεται.

Αυτό άλλωστε  το έχουμε δείξει στην Πράξη με την στάση μας και με το θάρρος τις γνώμης μας να παίρνουμε θέση σε όλα και όχι να δηλώνουμε απλά <<ΠΑΡΩΝ>>

Ψηφίζω  ή καταψηφίζω , σύμφωνα με την συνείδησή μου και με γνώμονα το κοινό καλό των Ελλήνων συμπολιτών μας και τίποτα άλλο. Εν αντιθέσει με εσάς που μόνιμα είστε «ο Κ. Παρών»…

Εκτός αν η γραμμή που παίρνετε από το κόμμα σας είναι να μην σκέπτεστε, να μην αποφασίζετε και να μην ενεργείτε!!!

Στα δημοτικά Δρώμενα δεν ξέρω τι ρόλο θα μπορέσετε να διαδραματίσετε με την στάση σας, αλλά αν κρίνω με αυτά που βλέπω  από την Ανθελληνική Αριστερή κυβέρνηση της Παράταξης που εκπροσωπείτε ,  θα πρέπει να μιλάμε για την απόλυτη Καταστροφή!!!!!!

Τάγματα Εφόδου και Δολοφόνους, μόνο η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Διαθέτει!!!!

Όταν ακούω τη λέξη δολοφόνος, η Τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής από τα χείλη των αριστερών, παρακρατικών, αναρχικών, τρομοκρατών, ΣΥΡΙΖΑίων και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γελάω….

Γιατί δεκαετίες ολόκληρες, η αριστερή προπαγάνδα, παρουσιάζει το δεξιό χαστούκι ως έγκλημα και την αριστερή τρομοκρατία ως επανάσταση.

Η αποδόμηση των αριστερών του πολιτικού σκηνικού, γίνεται από τα μνήματα των αθώων θυμάτων τους, που ζητούν δικαίωση χωρίς αντίκρισμα ακόμα και σήμερα !!!!πρέπει οριστικά να τελειώνει με τα ανεξάντλητα φαινόμενα βίας που υποθάλπει ή τελεί η αριστερά..

Ας κάνουμε μία αρχή και μία προσεκτική καταγραφή των δολοφονημένων από την αριστερά. Ας ξεκινήσουμε από την πιο ακραία αριστερή έκφανση της «επανάστασης» με τους δεκάδες νεκρούς. Καταγράφουμε τις αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις 17 Νοέμβρη, 1η Μάη, Επαναστατική Μαχητική Αριστερά, Επαναστατική Αλληλεγγύη, Επαναστατικοί Πυρήνες, Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, Σέχτα Επαναστατών και τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα, που ευθύνονται για συνολικά 73 δολοφονίες και 580 τραυματισμούς συνανθρώπων μας. Αναλυτικά και ονομαστικά τα θύματα.

Από τη 17 Νοέμβρη έχουμε τους εξής δολοφονημένους.

Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία. Και οι αλλοδαποί Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν.

Επίσης, από την ίδια οργάνωση, τραυματίστηκαν ο αμερικανός λοχίας Ρόμπερτ Τσαντ, ο Παναγιώτης Ρουσέτης (οδηγός του Μομφερράτου), ο γιατρός Ζαχαρίας Καψαλάκης, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Ταρασουλέας, ο τότε βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιώργος Πέτσος, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο οδηγός του, ο τούρκος επιτετραμμένος Ντενίζ Μπουλούκμπακσι, ο οδηγός του, η ιδιαιτέρα του και μία διερχόμενη πολίτις, ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασάς και ο τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Παπαδημητρίου.

Από την οργάνωση «1η Μάη» τραυματίστηκε ο τότε πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Ραυτόπουλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θεόδωρος Βερνάρδος.

 Από την «Αντικρατική Πάλη» δολοφονήθηκαν ο εισαγγελέας Γεώργιος Θεοφανόπουλος και οι συνοδοί χρηματαποστολής Γ. Πανταζόπουλος και Μ. Τσιμπούρης.

Από την «Επαναστατική Μαχητική Αριστερά» έχουμε τον τραυματισμό 39 επιβατών λεωφορείου από έκρηξη βόμβας (31.10.1985). Από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη» δολοφονήθηκε ο ψυχίατρος των φυλακών Κορυδαλλού Μάριος Μαράτος (19.2.90).

Από τους «Επαναστατικούς Πυρήνες» δολοφονήθηκε η υπάλληλος Ασφαλιστικής Εταιρείας Βιργινία Κωνσταντίνου, ενώ τραυματίστηκε και 30χρονος συνάδελφός της.

Στον «Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα» οφείλεται ο τραυματισμός τριών διερχομένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος (12.12.2005).

Από τις Συνομωσίες των πυρήνων της Φωτιάς, έχουμε τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα, του 53χρονου οδηγού ταξί που προσπάθησε να τους σταματήσει μετά από ληστεία τράπεζας στις 19.08. 2012. Από τη Σέχτα των Επαναστατών έχουμε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια στις 19.07.2010 στο κατώφλι του σπιτιού του.

Μία ξεχωριστή κατηγορία είναι οι ένστολοι αποδέκτες του μένους της Αριστερής δολοφονικής μανίας.

Ο κατάλογος των δολοφονηθέντων Αστυνομικών

Αστυφύλακας Χρήστος Μάτης, φρουρό σε υποκατάστημα της Εθνικής στα Πετράλωνα, δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη» (24.12.1984).

Οι Αρχιφύλακες Βασίλειος Μπούρας και Γεώργιος Γεωργίου και ο Ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Δουγένης τραυματίστηκαν θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή με μέλη της «Αντικρατικής Πάλης», όπου πρόλαβαν αμυνόμενοι να σκοτώσουν τον διάσημο «ήρωα» των τρομοκρατών Χρ. Τσουτσουβή (15.5.1985). Αρχιφύλακας Νικόλαος Γεωργακόπουλοςτραυματίστηκε θανάσιμα σε υπηρεσιακό λεωφορείο από έκρηξη βόμβας, που πυροδότησε η «17 Νοέμβρη», (26.11.1985).

Υπαστυνόμος β΄ Νικόλαος Τσιμπούρας δολοφονήθηκε εν υπηρεσία (2.2.91). Αρχιφύλακας Ιωάννης Βάρης έχασε τη ζωή του σε υπηρεσιακό λεωφορείο από αντιαρματικό βλήμα που εκτόξευσε η «17 Νοέμβρη».

Αστυνομικός υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει η οργάνωση «ΕΛΑ» (19.9.94). Αστυφύλακας Κωνσταντίνος Ζάμπαλας δολοφονήθηκε μέσα στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων (7.11.94). Ανθυπαστυνόμος Αναστάσιος Μηζύθρας δολοφονήθηκε από άγνωστους μασκοφόρους στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Τιφλίδα Γεωργίας. Χαράλαμπος Αμανατίδης, σκοπός στην οικία του στρατιωτικού ακολούθου της βρετανικής πρεσβείας, δολοφονήθηκε από άγνωστους τρομοκράτες, με πυροβόλο όπλο. Αρχιφύλακας Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας δολοφονήθηκε στα Άνω Πατήσια, από τη Σέχτα Επαναστατών, ενώ φρουρούσε οικία υπό προστασία μάρτυρος κατά τρομοκρατικής οργάνωσης και την Πέμπτη 24.6.2010 δολοφονήθηκε από βόμβα στο γραφείο του οΥπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Βασιλάκης.

Όσο για τους τρεις νεαρούς αστυνομικούς που τραυματίστηκαν από τα πυρά των μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» και της οργάνωσης Ο.Π.Λ.Α. στις 28.10.2009, ανεβαίνει ο καθένας τον δικό του Γολγοθά. Αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, κανένας δεν δουλεύει, βρίσκονται όλοι σε αναρρωτική άδεια και κλεισμένοι στον εαυτό τους. Ο Διαμαντής Μαντζούνης, με σοβαρά προβλήματα υγείας. Η ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού η κίνηση στο ένα της χέρι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ελαφρύτερα τραυματισμένος Γεώργιος Τζουμάνης.

Ας περάσουμε και στις στυγνές δολοφονίες από αναρχικούς -παρακρατικούς και κουκουλοφόρους που χαίρουν της απόλυτης προστασίας και ασυλίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 11.01.1991 καίγονται ζωντανοί από ρίψη μολότοφ μέσα στο μέγαρο που στέγαζε το πολυκατάστημα Κ. Μαρούσης οι Περικλής Ρεπαπής που είχε στον 6ο όροφο γραφείο μηχανογράφησης, ο 60χρονος χρυσοχόος Γιάννης Μεμετζίδης, που εργαζόταν στον 1ο όροφο και ο 57χρονος δικηγόρος Εμμανουήλ Κοντόπουλος που βρέθηκε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ. Απανθρακωμένο βρέθηκε και το πτώμα ενός ακόμη νεαρού, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Στις 05.05.2010, πέθαναν από ασφυξία μετά από ρίψη βόμβας μολότοφ μέσα στην τράπεζα Μarfin, οι Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος),Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης.

Έχουμε όμως και δολοφονικές πράξεις αριστερών συνδικαλιστών μέσα στα Χημείο της Θεσσαλονίκης, όπως αυτή τουΑνδρέα Λοβέρδου, ως μέλος της Πανσπουδαστικής (φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ) εκφραστή της Μαοϊκής τάσης μέσα στο πανεπιστήμιο ενάντια στον Άρη Δεσλή στις 07.10.1974 , τον οποίο έδεσε πάνω στα κάγκελα της περιβόλου, του έσπασε το σαγόνι και τον ξυλοκόπησε μέχρι αναισθησίας ενώ απειλούσε ότι θα τον περάσει από Λαϊκό δικαστήριο. Από τα χέρια του τον διέσωσε ο σημερινός Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κος Κόκκαλης της και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Το επόμενο θύμα ήταν ο Βασίλειος Παπαλεξάτος ο οποίος ήταν διερχόμενος έξωθεν του Πανεπιστημιακού χώρου. Οι αριστεροί συνδικαλιστές τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τραυματισθεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί και αυτός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δολοφονικές επιθέσεις έχουμε τη δεκαετία του 80, από τη νεολαία του ΚΚΕ και τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαιρώματα σε Αγρίνιο, Πάτρα, Ηράκλειο και Πειραιά με 5 θύματα. Πυροβολισμούς στην Καλαμάτα με 34 θύματα και συνεχείς ξυλοδαρμούς σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα πανεπιστήμια από τους αριστερούς. Άγριος προπηλακισμός από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις εστίες της Πανεπιστημιούπολης του Γάλλου στο Ρέθυμνο. Επιθέσεις με λοστούς της ΠΑΣΠ Μαθηματικού στη Νομική. Η καθηγήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών Δανάη Διακουλάκη, δέχεται επίθεση στο γραφείο της από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι της επιτέθηκαν πετώντας μπογιές στο γραφείο της και προκαλώντας υλικές ζημιές. Ομάδα κουκουλοφόρων που βγήκε από την πολυτεχνική σχολή επιτίθενται και χτυπάει ομάδα φοιτητών που βρίσκεται μπροστά στις εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ. Τρεις φοιτητές και μια φοιτήτρια τραυματίζονται. 60 κρανοφόροι και κουκουλοφόροι επιτίθενται με καρέκλες και μπουκάλια μπύρας σε περίπου 15 φοιτητές κατά την καταμέτρηση στις φοιτητικές εκλογές του ΤΕΦΑΑ. Πολλά άλλα περιστατικά Που διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα και δεν έχουν καταγραφή.  

Σε όλες τις παραπάνω αναφορές αξίζει να συνυπολογίσουμε τους ξυλοδαρμούς και τα λιντσαρίσματα πολιτικών και δημοτικών αρχόντων από αριστερούς συνδικαλιστές.

Στον μακρύ κατάλογο των δολοφονηθέντων από την Αριστερά, θα πρέπει να καταγραφούν και τα ονόματα των αδικοχαμένων Συναγωνιστών μας  ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ Μάνο και ΚΑΠΕΛΩΝΗ Γεώργιο και τον βαρύ Τραυματισμό του ΓΕΡΟΝΤΑγια τους οποίους τα Αριστερίζουσα ΜΜΕ  δεν αναφέρονται ποτέ και δεν εξιχνιαστήκαν ποτέ.

Άραγε γιατί! !!!!!!

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό και αντιπροσωπευτικό δείγμα των θυμάτων από την άσκηση βίας της αριστεράς κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Μετά βεβαιότητας έχουμε ξεχάσει να αναφέρουμε πολλούς. Καλό είναι να κρατήσουμε αυτό το μακρύ κατάλογο για να κατανοούμε μέσα από τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών δυνάμεων, τι εννοούν όταν μιλάνε για δημοκρατία!!!!! 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ .ΙΠ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Επικεφαλης Δημοτικος Συμβουλος
ΜΑΚΡΗΣ Δημητριος